Massage med eller uden Healing

FIND DIG IKKE I SMERTE

Massage og velvære v/ Mona Kyed


Afspændings Massage

I en tid, hvor der stilles stadig større krav til os, bliver uro, stress og opspænding stadig mere almindeligt.  Og manglen ro, nærvær og afspænding tilsvarende større.


Massage og velværes afspændingsmassage er et fantastisk redskab til at hjælpe selv den mest stressede ned i tempo, tilbage i kontakt med sig selv.


Afspændingsmassage givet i et forløb, kan have en dyb virkning på både krop og sind og formår,  vis du selv er åben for det, at opløse selv gamle, fastlåste spændinger og smertetilstande.


OMSORGSFULD OG NÆRVÆRENDE


Massage og velværes afspændingsmassage er omsorgsfuld, respektfuld og rolig - og har netop derfor en dybere virkelig end en mere pågående, smeltende behandling.  Det gamle mundheld om, at det skal gøre ondt før det bliver godt er i den grad forkert, når vi taler krop og sind.  Vi kommer meget længer og dybere, når vi møder krop og sind på en gang nærværende, omsorgsfuld og målrettet måde.


Afspændings massage afløser den fysiologiske massage hos Find dig ikke i smerte massage og velvære. Fordi den giver dig et meget bedre resultat. Pr. 1 november 2018 tilbyder jeg ikke længer fysiologisk massage  Ud over at du får løsnet op i dine muskler, og væv på en rolig og nærværende måde, giver afspænding massagen dig en dyber virkning grundet at jeg også arbejder med dine led vis du har behov for det. Afspænding massagen kan gives med og uden Healing.


Se priser – klik her!

Massage og Velvære v/Mona Kyed · Granbakken 3 · 5462 Morud · 29 16 90 46

mail: info@finddigikkeismerte.dk