Massage med eller uden Healing


Afspændings Massage

RAB godkendt behandler

.I en tid, hvor der stilles stadig større krav til os, bliver uro, stress og opspænding stadig mere almindeligt. Og mangel på ro, nærvær og afspænding tilsvarende større.

 

Find dig ikke i smertes afspændings massage er et fantastisk redskab til at hjælpe selv den mest stressede ned i tempo, tilbage i kontakt med sig selv.

 

Afspændings massage givet i et forløb kan have en dyb virkning på både krop og sind og formår, hvis du selv er åben for det, at opløse selv gamle, fastlåste spændinger og smertetilstande.

 

OMSORGSFULD OG NÆRVÆRENDE

 

Find dig ikke i smertes afspændings massage er omsorgsfuld, respektfuld og rolig - og har netop derfor en dybere virkning end en mere pågående, smeltende behandling. Det gamle mundheld om, at det skal gøre ondt før det bliver godt er i den grad forkert, når vi taler krop og sind. Vi kommer meget længere og dybere, når vi møder krop og sind på en gang nærværende, omsorgsfuld og målrettet måde.

 

Afspændings massage afløste den fysiologiske massage hos Find dig ikke i smerte, fordi den giver dig et meget bedre resultat. Pr. 1 november 2018 tilbyder jeg ikke længere fysiologisk massage. Ud over at du får løsnet op i dine muskler og væv på en rolig og nærværende måde, giver afspændings massagen dig en dybere virkning, da jeg også arbejder med dine led, hvis du har behov for det. Afspændings massagen kan gives med og uden healing.

 


Se priser – klik her!