Forskellige behandlinger

FIND DIG IKKE I SMERTE

Massage - Healing - Terapi v/ Mona Kyed


Afspændingsmassage og  Healingsmassage          

I en tid, hvor der stilles stadig større krav til os, bliver uro, stress og opspænding stadig mere almindeligt. Og mangel på ro, nærvær og afspænding tilsvarende større.

 

Find dig ikke i smertes afspændings massage er et fantastisk redskab til at hjælpe selv den mest stressede ned i tempo, tilbage i kontakt med sig selv.

 

Afspændings massage givet i et forløb kan have en dyb virkning på både krop og sind og formår, hvis du selv er åben for det, at opløse selv gamle, fastlåste spændinger og smertetilstande.

 

OMSORGSFULD OG NÆRVÆRENDE

 

Find dig ikke i smertes afspændings massage er omsorgsfuld, respektfuld og rolig - og har netop derfor en dybere virkning end en mere pågående, smeltende behandling. Det gamle mundheld om, at det skal gøre ondt før det bliver godt er i den grad forkert, når vi taler krop og sind. Vi kommer meget længere og dybere, når vi møder krop og sind på en gang nærværende, omsorgsfuld og målrettet måde.

 

Afspændings massage gives også som healings massage, hvor jeg samtidig med massagen arbejder i din krops energibaner og skaber balance, hvor der er ubalance. For at healings massagen skal have tid til at virke optimalt, gives healings massage ikke under 90 minutter. Du kan få healings massage på 90 min. og 120 min. Vi starter altid healings massage med en samtale.


Se priser – klik her!

Baby zoneterapi og Baby massage

En grundig omgang zoneterapi til de små fødder kan gøre underværker. Hvis baby har ondt i rykken/nakke, maven, gylper eller er urolig og har søvnproblemer. Der behøver ikke gå mange uger, fra baby er kommet ud af maven, til du kan give den lille lidt kærlig velvære i form af blid zoneterapi. Med zoneterapi kan du styrke babys immunforsvar, sætte gang i fordøjelsen og skabe trivsel og velbehag.


Jeg vil gerne fortælle om at jeg her senest har taget denne baby uddannelse som en tillægs uddannelse efter at havde været behandler i over 10 år, hvor jeg har behandlet voksne og børn ned til 7 år ville jeg nu også have viden om de mindste. Først øvede jeg på en dukke, dernæst søgte jeg via FB babyer og forældre der ønskede at stille deres babyer til rådighed for behandling med zoneterapi og baby massage. Jeg kendte ikke disse på forhånd, hvilket gjorde det hele mere rigtigt for mig.


Først skulle jeg skabe kontakt til en baby jeg aldrig havde set før, og så skulle jeg behandle babyen. Spændende hvordan disse babyer og ikke mindst mødrene ville reagere. Jeg har lært meget at virkelighedens babyer og små børn, ikke mindst dem der ikke lige havde lyst til at jeg trykkede dem under fødderne eller ”aede” dem :-)


En tak skal lyde til alle forældrene både jer der kom trofast 1 -2 gange på en uge, samt jer jeg måtte takke nej til fordi jeg havde flere henvendelser en jeg havde brug for, en dag lå der hele 12 henvendelser, så jeg var nød til at vælge ud. Jeg har løbende fået tilbagemeldinger fra disse forældre, om hvordan deres baby reagerede på behandlingen. En af mødrene har sagt ja til at stille op og fortælle om behandlingen m.v. og i kan se hende og hendes baby Nelly under personberetninger her på siden.

Meridian - Energiterapi - Healing

Træder ofte til der hvor intet andet hjælper.


Den mere kendte akupressur (tryk på kroppen) er en del af EFT. Behandlingen er effektiv mod såvel fysiske som psykiske ubalance i kroppen. Selve behandlingen foregår på briks, god ide at tage let tøj på da du er fuldt påklædt. Typisk skal der 3-5 behandlinger til for at rette op på en ubalance i kroppen, men de fleste mærker allerede ved første behandling at der arbejdes med kroppens energi baner. Efter behandlingen er det vigtigt at du giver din krop ro og ikke fortager dig ekstreme udfoldelser. Din krop kan have behov for ekstra vand, efter behandlingen, så vær OBS på at drikke rigeligt.

Terapi med eller uden Healing massage

Få behandlet sind og krop i samme behandling


DENNE TEKST ER UNDER UDARBEJDELSE OG KOMMER SNAREST. HAR DU SPØRGSMÅL KONTAKT MIG GERNE PÅ TLF 29 16 90 46

D-Tox Spa

Afgiftning med D-Tox spa systemet starter en proces, der genskaber kroppens bioenergi, hvilket optimerer cellernes evne til at optage næring og udskille uønskede affaldsstoffer. Apparatet er godkendt som medicinsk udstyr og de er dokumenteret virkning ved flere forskellige slags lidelser.


Vi har videnskabelige forskningsresultater på følgende lidelser:


• Dårlig blodcirkulation

• Kronisk blodcirkulation

• Hudproblemer/eksem

• Hævelser/ødemer

• Allergi

• Psoriasis

Elmedistraal V behandling

El = Elektrisk Medi = Medicinsk Straal = Stråle Behandling


Behandlingen virker ved hjælp af pulserende elektriske impulser kombineret med et lavfrekvent magnetfelt. Disse to påvirkninger øger ion-vandringen i blodets molekyler hvilket tilfører blodcellerne energi og forstærker blodgenemstrømningen. Samtidig har det en rensende virkning på blodkarrene som øger gennemblødningen i arme og ben og aflaster hjertet. Elmedistraal metoden gengiver blodårerne deres oprindelige elasticitet og fleksibilitet og har derfor en blivende effekt på blodcirkulationen. Nogle brugere kan derfor afslutte brugen af apparatet efter 20 behandlinger, mens andre holder den ved lige med mellemrum. Metoden er smertefri og uden bivirkninger. Overlæge Dr. Med. Ernst Chr. Hansen, Københavns Kommune Hospistal har afprøvet Elmedistraal apparatet gennem 8 år og udtaler, at apparatet har effekt på følgende lidelser:


• Prikken i fødder og tæer

• Uro i benene

• Smerter og kramper i benene

• Skinnebenssår der ikke vil hele

• Knoglebrud der har svært ved at gro sammen

• Hævede ben og fødder

• Muskelspændinger

• For højt blodtryk

• Forstuvninger

• Blodansamlinger

• Tennis arm

• Hovedpine

Akupunktur

Akupunktur er forholdet mellem Yin og Yang. Hvis de 2 kommer i ubalance opstår der en lidelse på grund af energimæssige forstyrrelser. Disse kan korrigeres ved hjælp af nåle isat på de rigtige punkter.


Denne traditionelle Kinesiske medicin kan spores mere end 6000 år tilbage, hvilket gør den til en af verdens ældste behandlingsmetoder.

Massage - Healing - Terapi v/Mona Kyed · Granbakken 3 · 5462 Morud · 29 16 90 46

mail: info@finddigikkeismerte.dk