Jeg tilbyder

Generelt om afhjælpning af smerter

se hvad du selv kan gøre her https://www.kiibee.dk/find-dig-ikke-i-smerte/

- Jeg har igennem mine, ca. 15 år som behandler, hjulpet mange mennesker med dårligt blodomløb en af behandlingsformerne er, behandling med Elmedistraal V, det senest udviklede apparat indenfor Elmedistraal. Det har en 20 % forbedret virkning i modsætning til tidligere apparater, så selv om man har prøvet det tidligere uden det store resultat, er der stor chance for en virkning med Elmedistraal V modellen.


Den er testet og gennemprøvet på flere sygehuse. (dokumentation ligger frit fremme til gennemlæsning for interesserede) Elmedistraal V er elektronagnetiske stråle behandling og det virker på omkring 80 % af klienterne. I den sidste 20 % er medregnet, de ca. 10-12 % der har fået indopererede elektronik i kroppen, og som derfor ikke kan behandles med elektromagnetiske behandlingsformer.


Elmedistraal V virker ved hjælp af pulserende elektrisk impulser kombineret med et lavfrekvent magnetfelt. så blodgennemstrømningen forstærkes, og ion-vandringen øges i blodets molekyler. Resultatet er at hjertet aflastes, blodkarrenes gennemstrømninger i arme og ben øges, renses og forstærkes.


- Inden jeg igangsætter et behandlings program med Elmedistraal V kommer du igennem en udredning/undersøgelse der viser om du er blandt de 80 % der har gavn af behandlingsformen, er du ikke det, betaler du ikke for undersøgelsen,


- Jeg har blandt andet et eksempel med en sukkersygepatient, der har fået sat sit insulin ned af egen læge, grundet den effektive virkning af behandlingerne med Elmedistraal V læs hendes beretning, sammen med mange andre der har udtalt sig.


- Behandlingerne kan udføres her på klinikken, eller man kan leje et apparat og gøre det selv hjemme. Det er let og de fleste kan selv igangsætte behandlingen efter en kort oplæring.


Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 29 16 90 46.


- Et andet behandlingstilbud jeg tilbyder er D-Tox spa. Og her benytter jeg kun det medicinske godkendte apparat fra Bioenergiser. Der er mange D-Tox på marked men kun dette er medicinsk godkendt. Det specielle fodbad udskille kroppens giftstoffer, ved hjælp af kroppens bioenergi, og mange forbavses når de ser vandet skifte farve og blive grumset under behandlingsforløbet.


- Hos Mona Kyed i Find dig ikke i smerte - Massage Healing og Terapi - kan du også blive behandlet for dine ømme muskler  med massage, Jeg benytter en dybtgående massage form som får musklerne til at slappe af og frigive affaldsstoffer der er skyld i muskelspændinger. samtidig er det afstressende og gør vævet mere smidigt og elastisk. Endvidere bruger jeg triggerpunkter, som firgiver endofiner (kroppens eget morfin) der er smertestillende.


- Du kan også få behandling for dine smerter ved hjælp af Øre akupunktur. Her taler vi om forholdet mellem Yin og Yang. Kommer disse to i ubalance opstår der en lidelse på grund af energimæssige forstyrrelser. Disse kan korrigeres ved hjælp af nåle isat på de rigtige punkter. En behandlingsform der kan spores mere end 6000 år tilbage, og som finder mere og mere indpas i det Danske lægesystem.


- Sidst men ikke mindst kan du få behandlet psyke og krop i samme behandling. Healings massage er en omsorgsfuld og blid massageform, hvor kroppens psykiske spændinger løsnes og drages omsorg for. Er du gået ned med stress, ved du hvor meget en stresset krop kan give smerte, skal du ved stress gå til en psykolog, måske. Mona Kyed - Find dig ikke i smerte, tilbyder terapi men også terapi og massage/healing i samme behnadling. At tage hånd om sind og krop i samme behandling kan bedst udtalelse som Britta gør i nedenstående udtalelse.


Jeg har været igennem samtale og massage/healing.

Det med at man har både samtale og massage på en gang er bare så meget breder, da der er tid til at komme dybere ned i sjælen og dermed finde ro i både krop og sjæl og glæde.

Det har givet mig ro og værktøj til at kunne komme vidder.....

De få gange jeg har været til samtale ved Mona har været breder, end de gange jeg har været ved psykolog.


Læs hele Brittas beretning under kunderne