NYHEDER

FIND DIG IKKE I SMERTE

Massage - Healing - Terapi v/ Mona Kyed

NYHEDSSIDEN

Lær massage for par.


Fra februar 2019 tilbyder jeg dig at du ved at bruge 2 aftener kan lære at give massage så du ikke altid behøver professionel hjælp.


Jeg har valgt at tilbyde dette kurse fordi jeg i mine mange år som behandler har set mange der har fået konen/manden til lige at masser med tommeltotten ind i musklen med det resultat at musklen kort efter en lindring spænder meget mere op.

Dette er der en logisk forklaring på som du lære på mit kurse. Og ikke mindst lære du hvordan du skal få en øm muskel til at slappe af og slippe sine spændinger.


Kurset henvender sig til par, men er du alene og gerne vil lære at give en massage der ikke skader kroppen, så tilmeld dig alligevel, du vil da blive sat sammen med en anden der deltage alene.


På kurset lære i også hvordan massage kan bruges til at vise hinanden omsorg og nærvær i et parforhold.


Allerede nu kan I skrive jer op til at deltage i mit kursus i massage for par. Du skriver blot til mig på info@finddigikkeismerte.dk eller fra kontakt mig på denne hjemmeside. Mærk meddelesen: par massage


Kurserne afholdes i små grupper, over 2 aftener af 2,5 time ialt 5 timer og du lære at give en massage så du selv kan klare de mindre muskel spændinger inden de bliver så slemme at du behøver professionel hjælp og derved kan du spare mange penge.


Kurset koster 1.200 kr pr person. svarende til ca. 3 timer behandling hos en porfessionel massør.


Har du spørgsmål om ovenstående er du velkommen til at kontakte mig i min tlf tid.


--------------------------------------------------

                 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Massage - Healing - Terapi v/Mona Kyed · Granbakken 3 · 5462 Morud · 29 16 90 46

mail: info@finddigikkeismerte.dk